Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Dé plek om je skills te ontwikkelen en door te groeien tot sous-chef
Heb jij de ambitie om verder te groeien in de keuken? Wil je nieuwe technieken leren, je creativiteit kwijt kunnen én stappen zetten richting een rol als sous-chef? Dan is dit jouw kans! Bij Eetcafé De Prins krijg je de ruimte om te leren, te experimenteren en door te ontwikkelen. Je draait mee in een professioneel, jong team en krijgt volop kansen om je eigen stempel te drukken op onze kaart. Een ideale leerplek waar jij het verschil maakt.

Wat ga je doen?

  • Je stuurt samen met de chef het keukenteam aan en zorgt voor een goede samenwerking.
  • Je denkt actief mee over de menukaart en bedenkt nieuwe gerechten
  • Je bereidt en presenteert onze Prinsheerlijke gerechten.
  • En vooral: je ontwikkelt jezelf, elke dag weer!

Wat bieden we jou:

  • Altijd een dag in het weekend vrij.
  • Je werkt 38 uur in 4 dagen. Extra uren worden uitbetaald.
  • Een sfeervolle werkomgeving met leuke collega’s en gezellige gasten.
  • Ruimte voor jouw creativiteit, we organiseren regelmatig themadagen.
  • Een goed salaris.
  • Een moderne keuken met de nieuwste apparatuur.
  • Je werkt met verse, lokale producten van goede kwaliteit.
  • Een leuk, jong team en toffe teamuitjes.

Wat vragen we van jou:

  • Een opleiding: afgeronde opleiding Middelbare Horeca School of een soortgelijke opleiding.
  • Skills: Je hebt kennis van hygiëne en HACCP-regels.
  • Een leuk karakter: Je bent een fijne en gezellige collega om mee samen te werken. Je bent initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken.

Over Eetcafé de Prins
Eetcafé De Prins is gelegen aan de Hoogstraat in Berlicum. Je kunt ons herkennen aan het gezellige terras en de karakteristieke uitstraling. Waar je kunt lunchen, borrelen, vergaderen, dineren en in de zomer op het terras kunt zitten. Eetcafé De Prins probeert continu te vernieuwen. Zowel in uitstraling als op de kaart. Gastvrijheid is hierbij altijd het belangrijkste uitgangspunt.

Solliciteren
Zie jij jezelf al helemaal staan in onze keuken? Solliciteer dan heel eenvoudig en stuur Stef een appje. Dat kan via de link hieronder. Daar krijg je ook meteen een kijkje in de keuken en deelt Chef Jordy zijn ervaring.

Solliciteer via een appje

Geen ingewikkeld sollicitatiebrieven of cv’s. Gewoon een appje naar Stef en je wordt uitgenodigd voor een lekker kopje koffie.

Een kijkje in de ‘keuken’

Een kijkje in de ‘keuken’

“Het enthousiasme van onze gasten: daar doen we het voor!”

Jordy Bruens, Kok bij Eetcafe de Prins