High Gin

De gin-tonic is al tijden niet meer van het terras te denken. Door de groeiende populariteit is het aantal soorten gin cocktails ook flink toegenomen. Tijdens de High Gin kan je in Berlicum bij ‘’De Prins’’ genieten van onze 5 favoriete gins. Daarnaast worden er frisse bijpassende gerechtjes geserveerd.

Altijd leuk voor een uitje, gezellig samenzijn met de dames of reünie. U kunt lekker zitten in ons cafégedeelte of eetgedeelte en in de zomer is ons terras er natuurlijk ook een uitgelezen plek voor.

High Gin kan al vanaf 2 personen. De prijs van een High Gin bedraagt € 50,- p.p. inclusief hapjes.

Reserveren is gewenst, ook in de zomerperiode, en we kunnen het een en ander natuurlijk aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Reserveren kan via een appje naar 0616021389 of een mailtje naar reserveren@eetcafedeprins.nl.

High Wine

Genieten van de gastvrijheden van ‘De Prins’ en nog prinsheerlijke gerechtjes proeven ook. U bent zowel in de middag als avond van harte welkom voor een High Wine. Voor een High Wine serveren wij vijf verschillende glazen wijn met bijpassende kleine gerechtjes. Wij werken met seizoensproducten en deze gerechtjes worden daarop aangepast.

De prijs van deze geweldige proeverij bedraagt € 42,50 p.p.

Reserveren is gewenst, ook in de zomerperiode, en we kunnen het één en andere aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

Reserveren kan via een appje naar 0616021389 of een mailtje naar reserveren@eetcafedeprins.nl.

High Tea

Al jaren een begrip in ons land en uiteraard ook in Berlicum bij “De Prins” te reserveren. Altijd leuk voor een uitje, gezellig samenzijn met de dames of reünie. U kunt lekker zitten in ons cafégedeelte of eetgedeelte en in de zomer is ons terras er natuurlijk ook een uitgelezen plek voor.

High Tea kan al vanaf 2 personen. De prijs van een High Tea bedraagt incl. koffie en thee € 19,50 p.p.

Reserveren is gewenst, ook in de zomerperiode, en we kunnen het een en ander natuurlijk aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Reserveren kan via een appje naar 0616021389 of een mailtje naar reserveren@eetcafedeprins.nl.

High Beer

Genieten van de gastvrijheden van ‘De Prins’ en nog prinsheerlijke gerechtjes proeven ook. U bent zowel in de middag als avond van harte welkom voor een High Beer. Voor een High Beer serveren wij vijf verschillende speciaalbieren met bijpassende kleine gerechtjes. Wij werken met seizoensproducten en deze gerechtjes worden daarop aangepast.

De prijs van deze geweldige proeverij bedraagt € 42,50 p.p.

Reserveren is gewenst, ook in de zomerperiode, en we kunnen het één en andere aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

Reserveren kan via een appje naar 0616021389 of een mailtje naar reserveren@eetcafedeprins.nl.