Over De Prins

Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur voor een lekkere lunch, High Tea, borrel, diner, High Wine of vergadering.

Lekker lunchen

Zowel op ons terras als in ons eetgedeelte kunt u genieten van allerlei gerechten. Deze kunt u bestellen tussen 12.00 uur en 17.00 uur. We hebben een uitgebreide kaart met salades, soepen, eiergerechten en broodjes, maar wat te denken van onze clubsandwiches, het healthy en streetfoodplateau en onze absolute topper; het Twaalf uurtje deluxe! Tevens zijn er natuurlijk mogelijkheden om een mooie lunch of arrangement af te spreken voor bedrijven en/of grotere gezelschappen.

Vergaderen

In onze speciale bovenruimte kunt u terecht voor een vergadering met maximaal 16 personen. Hij is modern ingericht met WiFi, een 86 inch smartscherm en eigen koffiezetapparaat. In een informele setting, genietend van rust en goede koffie kunt u perfect brainstormen en en het een en ander bespreken. We hebben hier hele mooie arrangementen voor: mail naar info@eetcafedeprins.nl voor meer informatie.

Terras

In de zomer natuurlijk een begrip in de regio. Een mooie uitstraling, vlotte bediening en mooie producten maken het tot een ontmoetingsplek voor het dorp, jong en oud, en vele fietsers.

Borrelen
In de intieme sfeer van “De Prins” voelt iedereen zich thuis. Openhaard, mooie bar, ruim assortiment aan bieren, wijnen en port en mooie borrelkaart! Probeer onze heerlijke nacho’s, borrelplanken of Craft bieren van Bram.

High Tea
Gezellig op een regenachtige middag of op een zonovergoten dag. Genieten van lekkere sandwiches, scones en zoetigheden en dat voor een prijs van € 19,50.

High Wine
Borrelen en happen tegelijk! We combineren het wijnproeven met allerlei lekkere gerechtjes, aangepast aan de wijn en het seizoen! U wordt ontvangen met een glaasje cava en mag hierna genieten van een aantal geselecteerde glazen wijn en gerechtjes. De prijs bedraagt € 39,50 p.p.

Dineren
De hoofdtaak van ons bedrijf: in een informele omgeving genieten van prinsheerlijke gerechten en gastvrijheid. Of zoals ze ook wel zeggen: eetcafe De Prins, waar u koninklijk bediend wordt… We wisselen onze kaart elke zes weken en voor gezelschappen maken we graag een persoonlijk voorstel!

Lokale produkten
We werken zo veel mogelijk met lokale en regionale leveranciers: bijvoorbeeld Bakkerij Kouwenberg, My Cakery, Heerkens groente en fruit, Keurslagerij van Kraaij uit Schaijk, Hithunters, Wijnhuis Rosmalen, Patisserie Doux, GLUK thee en De Laat Coffee.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link