Zaal de Prinses

Onze besloten bovenzaal ‘De Prinses’ is een moderne en representatieve ruimte die geschikt is voor zowel vergaderingen en besloten diners voor groepen. De maximale capaciteit voor vergaderingen is 16 personen en voor diners of buffetten kunnen we gaan tot 35 personen. De zaal is voorzien van een eigen toiletruimte.

Er zijn mooie arrangementen samengesteld, dus mail ons voor meer info!

Heeft u zelf een leuk idee

voor een besloten diner of vergadering?

Besloten diner

Heeft u iets te vieren en wilt u dit graag besloten vieren met een gezelschap, dan is Zaal de Prinses een geschikte locatie. De zaal kleden we mooi aan met ronde tafels, die worden ingedekt met linnen. Voor het diner maken we een menu op maat en er is voldoende keuze in samenstelling en prijs. We maken een persoonlijke menukaart voor u en daar kunt een leuke foto en/of tekst door ons op laten zetten.

Vergaderingen

Als u met uw bedrijf wilt vergaderen in een mooie ruimte met alle benodigdheden, kunt u gebruik maken van zaal de Prinses. De ruimte is voorzien van genoeg tafels en stoelen en u kunt gebruik maken van ons gratis Wi-Fi netwerk, ons 86inch smartscherm en flipover. Daarnaast staat er een grote koeling die gevuld is met frisdranken en een mooie koffiemachine voor een heerlijk kopje koffie of thee. Zo kunt u ongestoord en rustig vergaderen.

Er zijn mooie arrangementen samengesteld, dus mail ons voor meer info!