Een kijkje in de keuken met Jordy Bruens

Het enthousiasme van onze gasten: daar doen we het voor!

Of het nu gaat om het bedenken van nieuwe gerechten, de lijnen uitzetten in de keuken, helpen met afwassen of lekker aan de bar hangen na het werk. Niets is te gek voor onze chef kok Jordy. In 2018 wandelde deze familieman voor het eerst bij ons binnen. Vijf jaar en vele mooie herinneringen later regelt hij alles in onze keuken. Vertel eens Jordy, hoe bevalt dat?

Jordy vertelt:

Ja dat bevalt super goed. We zijn hier altijd met veel leuke dingen bezig en daar krijgen we veel mooie en enthousiaste reacties op van onze gasten. Daar doe je het allemaal voor. Dan vliegt de tijd en ben je ineens vijf jaar verder. Ik weet nog goed dat ik voor een kopje koffie langs kwam bij Stef. Het klikte meteen. Hij was zo enthousiast en had zoveel ideeën en plannen. Dat wilde ik wel eens mee gaan maken en voor ik het wist was ik kok bij De Prins.

Dat beviel meteen super. Elke zes weken een nieuwe kaart bedenken en maken. Een gezellig, leuk en jong team. En dan ook nog veel leuke uitjes. Zomerborreltje hier. Kerstborrel daar. Personeelsuitjes. Begrijp me goed, het is hier echt wel hard werken hoor. Maar daar staat tegenover dat ook niks te gek is.

‘’ Nieuwe smaken ontdekken is ook
een soort hobby van me ’’

Alles kan en mag om gasten op een Prinsheerlijke manier te verrassen. Prins Festival, ut Gouwe Prinske, nieuwe recepten, nieuw servies of apparaten om het werk makkelijker te maken. Noem het maar op. Dat maakt het werken hier echt leuk. Nu ik daar zo op terug kijk, ben ik eigenlijk best wel trots op wat we bij De Prins neerzetten. Leuke evenementen, mooie gerechten met een topteam. Hard werken en maar ook vooral veel plezier met elkaar maken.

Plezier maken doe ik natuurlijk ook graag naast het werk. Ik houd ervan om met mijn vrouw en kinderen samen te zijn. Of gewoon een keer een biertje pakken met vrienden. Enja.. natuurlijk houd ik van eten. Nieuwe smaken ontdekken is ook wel een soort hobby van me, haha. Zo blijf ik elke keer weer inspiratie op doen om lekkere gerechten in Berlicum op de kaart te zetten.

Maar dat mag ook zeker vanuit de gasten komen! Als je een keer een leuk idee of goede tip hebt: laat het me dan zeker weten! Dat vind ik harstikke leuk en misschien staat jouw idee dan binnenkort wel op de kaart!

Hopelijk tot snel bij Eetcafe De Prins!

Jordy Bruens