Eetcafé de Prins

Ons restaurant is een bijzonder sfeervolle ruimte. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en aankleding. Zo kunt u de geschiedenis van het pand aflezen aan de attributen die overal door de ruimte hangen.


De opstelling is ruim zodat u ontspannen kunt genieten van alles wat onze keukenbrigade te bieden heeft. Er zijn grote, kleine, ronde en vierkante tafels dus voor elk gezelschap een mooi plekje. In de winter staat de open haard in het restaurant aan en in de zomer hebben we airco als dat nodig is.


    


Onze kaart wisselt elke zes weken en is aangepast aan de seizoenen. Er is ruim keuze aan vis en vlees en voor vegetariërs hebben we altijd een voor– en hoofdgerecht. Buiten onze kaart hebben we altijd een krijtbord met de soep van de week en een weekschotel. Daarnaast hebben we een extra gerecht naast de kaart en een 'catch of the week'. Zo kunnen we ook voor onze vele vaste gasten altijd een gevarieerd aanbod presenteren.
Voor gezelschappen hebben wij vele verschillende mogelijkheden in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons tot twaalf personen à la carte dineren. Komt u met meer personen, dan maken wij geheel vrijblijvend en met veel plezier een suggestie op maat voor u.


We hebben de mogelijkheid om de tafels aan te kleden met linnen en het zo een iets feestelijker aanzicht te geven. Altijd leuk en mooi voor bijvoorbeeld een jubileum of bruiloft. Alle menu's worden tevens geheel kosteloos gedrukt op onze placemats, dit kan natuurlijk met leuke teksten en/of foto's.


    High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie