Even voorstellen: Stephen

Hij bedenkt, samen met zijn team,

de leukste en mooiste gerecht!


Een bekend gezicht in De Prins, al werkt hij toch een beetje achter de schermen…  Dat is onze chefkok Stephen Jungerman. Waarschijnlijk heb je hem de afgelopen tijd al wel zien schitteren in ons mooie filmpje! We stellen hem graag even aan jullie voor.



Stephen is 29 jaar, gelukkig getrouwd met Wendy en trotse papa van Elize (4) en Rhys (1,5). Oorspronkelijk komt hij uit Suriname, maar hij woont al sinds zijn derde in Nederland. Zijn danstalent komt waarschijnlijk wel van zijn Surinaamse roots, tijdens de personeelsuitjes is Stephen altijd degene die iedereen uitdaagt voor een heuse ‘dance battle’. 


Stephen werkt inmiddels al weer negen jaar bij De Prins, en nog altijd met veel plezier. Hij bedenkt en bereidt de mooiste gerechten samen met zijn team. Wilt u hem aan het werk zien, in het restaurant kunt u door een raampje zo de keuken in kijken. Hier is hij dus meestal wel te bewonderen! Behalve op dinsdag, dan heeft hij altijd een ‘papadag’. Een leuke weetje, Stephen is bezig met zijn motorrijbewijs. U bent dus gewaarschuwd :-). 


Je mag hem altijd wakker maken voor Surinaamse bruine bonen volgens oma’s recept, maar dat recept blijft natuurlijk geheim! Stephen houdt van hard werken en heeft een hekel aan mensen die de kantjes er vanaf lopen.


We kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer wilt weten van Stephen, maar dat mag je hem zelf vragen! 

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie