Even voorstellen: Stef

Voor wie hem nog niet kent... Stef!


Tja, wie kent hem niet… Stef Heijmans, eigenaar van De Prins en sinds 2014 ook van De Notaris in Schaijk. Stef is 36 jaar, woont is Rosmalen en is getrouwd met Esther. Samen hebben zij twee zoontjes, Sen van zes jaar en Joes van vier jaar. Als je goed rondkijkt zul je zeker wat foto’s terugvinden van zijn mooie gezin, want hier is hij terecht trots op!Volgend jaar wordt erg bijzonder, dan is Stef namelijk tien jaar eigenaar van De Prins! We verklappen nog niets, maar dat wordt natuurlijk een feestje!


Eigenlijk is Stef altijd wel aan het werk, of binnen een kwartier aanwezig als het nodig is… Hij springt bij waar nodig, of dat nu in de bediening is of als afwasser in de keuken. Het is dan ook niet voor niets dat hij in 2012 de titel ondernemer van het jaar kreeg!


Op de momenten dat hij toch echt even vrij heeft is hij het liefst bij zijn familie. Thuis of op het voetbalveld, hij geeft namelijk op woensdagen voetbaltraining aan het team van Sen. Een verborgen talent misschien ;-). Stef heeft sowieso een zwak voor voetbal, hij is groot fan van PSV! Het antwoord op de vraag ‘waar mogen we jou ’s-nachts voor wakker maken’ was helder: ‘nergens voor, ik ben blij als ik eindelijk in bed lig en slaap!’


We kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer wilt weten van Stef, maar dat mag je hem zelf vragen! 

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie