Even voorstellen: Sophie

Altijd enthousiast, dat is Sophie!


Altijd al wat meer willen weten over dat leuke meisje in de bediening…? We stellen haar graag even aan jullie voor!Van stagiaire tot waardevolle medewerker in de bediening!... Dat is Sophie van Zoggel. We stellen haar graag even aan jullie voor! Sophie is 18 jaar oud en studeert Horeca Ondernemer Management aan de Rooi Pannen in Tilburg. Haar bijbaan bij De Prins past dus perfect bij haar studie. Omdat Sophie toch in Tilburg studeert, gaat ze daar binnenkort ook maar wonen. Op deze manier is het studentenleven natuurlijk ook een stuk leuker J.


Sophie is altijd vrolijk en houdt ervan om op stap te gaan! Naar de majorcabar op zondag, op dinsdag- en donderdagavond naar De Philip in Tilburg en vrijdag en zaterdag is ze ook nog vaak in Den Bosch te vinden. Een echte ‘diehard’ dus!


En hoe staat het in de liefde?  Je zou zeggen dat zo’n spontane meid al lang bezet is… Maar ze is nog vrijgezel! Hier snappen wij dus ook helemaal niets van. Ze is natuurlijk wel altijd druk met werk en haar studie, dus misschien heeft het daar wat mee te maken. Het komende half jaar is ze zeker druk bezig, ze gaat namelijk stage lopen bij De Notaris in Schaijk. Een hele goede reden om daar binnenkort ook eens te gaan eten dus ;-).


We kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer wilt weten van Sophie, maar dat mag je haar zelf vragen! 

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie