Even voorstellen: Nick

Onze hardwerkende kok!


Een beetje ‘verstopt’ in de keuken, maar zeker geen onbekende… Dat is onze kok Nick Pennings! We stellen hem graag even aan jullie voor. Nick is 21 jaar oud, woont in Berlicum en werkt sinds anderhalf jaar in vaste dienst bij De Prins. Daarvoor was hij echter ook al bij ons, want hij heeft ooit als leerling kok stage gelopen vanuit zijn koksopleiding aan de Rooi Pannen.


Nick houdt heel erg van reizen, samen met zijn vriendin Maxime probeert hij dan ook zoveel mogelijk bijzondere bestemmingen te bezoeken. De volgende bestemming op het lijstje zijn zelfs de Malediven! Verder vindt Nick het leuk om te zaalvoetballen, en gaat hij ook trouw naar de sportschool! 


Als je Nick op zondagavond zoekt, is hij meestal te vinden bij de Majorcabar om de week goed af te sluiten! Hij staat erom bekend altijd in te zijn voor een grapje, ook is hij zeker niet bang om er zelf eentje te maken! De grappenmaker in de keuken dus!


Misschien heb je zelf al wel bedacht waar je Nick altijd voor mag wakker maken, dat is voor een vakantie! Kort of lang, hij trekt er graag op uit! Chagrijnige mensen zijn iets waar Nick niet zo gelukkig van wordt, misschien vandaar ook alle grapjes :-)


We kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer wilt weten van Nick, maar dat mag je hem zelf vragen! 

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie