Even voorstellen: Mariëtte

Onze harde werker: Mariëtte


Onze held in de bediening, Mariëtte! Ze is een waardevolle toevoeging aan het team van De Prins. Altijd behulpzaam, vriendelijk en ze kan ontzettend hard werken! Mariëtte is 26 jaar, en ze woont in Berlicum. Tenminste.. als ze niet in het buitenland zit!


Ze studeert namelijk nog, en maakt hiervan dankbaar gebruik om overal in de wereld stage te gaan lopen. Dat past ook wel bij de studie International business and management natuurlijk. Ze heeft  stage gelopen in Barcelona, Krakau, Londen en afgelopen jaar in Berlijn. Nog niet zo lang geleden heeft ze zelfs carnaval gevierd in Rio de Janeiro. Maar wij zijn helemaal niet jaloers hoor!Werken bij De Prins is eigenlijk een bijbaantje voor Mariëtte,  maar ze neemt het zeker wel serieus. Zeker de personeeluitjes. Vorig jaar vloog ze namelijk even drie dagen op en neer naar Nederland om mee te gaan op het personeelsuitje, we snappen het wel hoor… Zo’n dag wil je hier ook niet missen J.


Mariëtte houdt wel van uit gaan, voor 5 dagen stappen per week draait zij haar hand niet om.  Een actieve dame dus!


We snappen dat je interesse voor Mariëtte gewekt is, en dat je nog veel meer van haar wilt weten! Maar dat mag je haar zelf vragen!

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie