Even voorstellen: Joy

Wie is die leuke dame in de bediening...


Ze heeft horeca gastvrouw gestudeerd aan het Koning Willem 1 collega, en dat is te merken! Bij de Prins is ze inmiddels een vertrouwd gezicht, en op en top gastvrouw! Zoals het hier wel vaker gaat, heeft Joy eerst stage bij ons gelopen. Dit ging zo goed, dat ze vanuit die stage een fulltime contract heeft gekregen.Joy is 20 jaar en woont sinds kort samen met haar vriend Roy in Berlicum. Ze gaat graag op vakantie en houdt ook erg van stappen! Gezelligheid is erg belangrijk voor Joy, en dat zoekt ze dus ook graag op.

Misschien heeft ze dat wel meegekregen van haar ouders… Zij zijn namelijk de eigenaar van het café ff Ted in Berlicum,  je kunt dus wel zeggen dat horeca in haar bloed zit!


Ook al vindt ze gezelligheid heel belangrijk, dit kan wel omslaan als je tegen haar liegt. Daar heeft ze namelijk een hekel aan! Van slecht weer houdt ze eigenlijk ook niet zo, misschien vandaar wel haar liefde voor vakanties :-).


We snappen dat je interesse voor Joy gewekt is, en dat je nog veel meer van haar wilt weten! Maar dat mag je haar zelf vragen!

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie