Even voorstellen: Freek

Wie is deze Prins?!


Door zijn werk in de Prins is Freek inmiddels wel een bekende Berlicummer geworden, en daar zijn we trots op!. Freek kwam binnen als ‘menneke’ in zijn korte broek op zoek naar een bijbaantje. Hij was meteen een aanwinst voor de Prins, spontaan en een harde werker! 

  


Hij is begonnen met studeren in Leiden, en is nog even verder gegaan in Maastricht. Eigenlijk was al dat studeren niet nodig, want hij wist toch al wat hij wilde… Werken in de horeca, en laat hem daar nu ook net heel goed in zijn! Toen de Notaris erbij kwam is Freek in vaste dienst gekomen bij De Prins, en er zelfs meteen boven gaan wonen. Wel zo praktisch toch!


Samen met Bram en Marleen regelt hij alles in en rondom de Prins. Freek houdt van stappen en heeft dan nog maar weinig grenzen… Zo is hij ooit midden in de nacht bij de Bisschop op bezoek geweest, bestelt hij altijd veel te veel borrels en hebben hem daarom al vaak naar huis moeten brengen. Hij is een gangmaker en een echt feestbeest. Natuurlijk kan hij ook serieus zijn, dat zien we wel aan zijn werken! Hij brengt ook graag tijd door met zijn familie en vrienden, en is regelmatig in de sportschool te vinden.


Sinds een aantal weken woont Freek niet meer boven de Prins, maar is hij gaan samenwonen met zijn grote liefde Michelle in Geffen! Tja, ook kleine ‘mennekes’ worden groot ;-).


We kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer wilt weten van Freek, maar dat mag je hem zelf vragen… Voor de leuke verhalen kun je het misschien ook aan Stef of een van de andere collega’s vragen!

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie