Even voorstellen: Bregje

Al jaren een betrouwbare kracht bij De Prins!


We stellen haar graag even aan jullie voor!



Dit is Bregje Coppens, een hardwerkende student van 21 jaar jong! Door de week woont ze in Tilburg, waar ze ook bedrijfseconomie studeert aan de Universiteit. In het weekend is ze vaak bij haar ouders in Berlicum.


Bregje is vijf jaar geleden begonnen met werken bij De Prins als afwasser, maar is al snel in de bediening gaan werken. Nu werkt ze gemiddeld twee dagen per week bij ons! Ze is overigens pas net weer terug, nadat ze vier maanden in Madrid is geweest voor haar studie. We zijn blij dat ze weer terug is!

Bregje is verliefd op Thijs, dus helaas mannen ;-) Dit is trouwens ook de reden dat ze niet mee is gegaan op ons laatste personeelsuitje. Omdat Thijs in Madrid was, ging Bregje maar niet in op Stef zijn aanbod om ‘even’ op en neer naar Berlicum te komen…


Zoals veel van haar collega’s kun je haar ’s-nachts altijd wakker maken voor lekker eten en drinken. Bregje geniet volop van het studentenleven, wat soms natuurlijk wel vermoeiend is!  Waar ze dan even bij kan komen is bij de kapper, daar kan ze zich uren vermaken!


We kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer wilt weten van Bregje, maar dat mag je haar zelf vragen! 

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie