Even voorstellen: Bram

Altijd een glimlach,

op en top gastheer van De Prins!


Altijd al wat meer willen weten over die leuke jongen in de bediening…? We stellen hem graag even aan jullie voor!Dit is Bram van den Hurk, hij is 31 jaar en woont samen met zijn vriendin Ingrid (helaas dames ;-)) in Den Dungen.


Bram is op en top gastheer en werkt inmiddels vier jaar bij De Prins, en dat elke dag weer met een glimlach! Als hij niet aan het werken is slooft Bram zich graag uit op het voetbalveld van BMC. Naast het grasveld van BMC vindt hij ook zijn eigen grasveld erg belangrijk. Bram is de enige persoon in Den Dungen die hoogzomer nog steeds een strak groen veldje heeft.


Je mag hem altijd wakker maken om te gaan snowboarden, maar bij gebrek aan sneeuw in Nederland wordt hij toch liever wakker gemaakt voor een lekker kopje koffie! Of je op tijd bent om Bram wakker te maken is de vraag, want slapen vindt hij eigenlijk maar zonde van de tijd. Waar Bram minder gelukkig van wordt zijn de zogenaamde zondagsrijders, zeker als die zich ook op andere dagen van de week op de weg durven te vertonen!


We kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer wilt weten van Bram, maar dat mag je hem zelf vragen!


High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie