Even voorstellen: Bas

Van stagiair naar kok!


Dit is toch wel weer een succesverhaal van De Prins… Bas Janssen! In 2010 gestart als stagiair en sinds 2014 een vaste kracht! Als we de verhalen moeten geloven, was hij de beste stagiair ooit :-).


Bas is 22 jaar, woont in Den Bosch en heeft de koksopleiding gevolgd aan de Rooi Pannen in Tilburg.


Hij is niet alleen ‘verstopt’ in de keuken, want als je goed rondkijkt zie je hem ook binnen… Zijn portret hangt namelijk in het café. Waarom, hoor ik je denken. Tja eigenlijk geen idee!


Bas houdt ontzettend van muziek, er is bijna geen enkel liedje wat hij niet mee kan zingen. Weinig schaamte heeft hij daarin ook, hij heeft namelijk wel eens ‘Black Betty’ van Ram Jam gezongen bovenop een bartafel in de Majorcabar! Bij ons heeft hij als bijnaam ‘De Bats’ gekregen, vraag maar eens rond waar die naam dan weer vandaan komt! Nog een laatste weetje van Bas, hij houd er nogal een aparte liefde voor huisdieren op na. Waar de meeste mensen het bij een hond, kat of goudvis houden heeft Bas namelijk slangen!


We snappen dat je interesse voor Bas gewekt is, en dat je nog veel meer van hem wilt weten! Maar dat mag je hem zelf vragen!

High Wine

Lekker drinken onder het genot

van een prinsheerlijk hapje

 

>> Meer informatie

High Tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Prins!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen tot 35 personen.

 

>> Meer informatie

DINERBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie